Home
 
Marbella
Verkoop
Verhuur
 
Vrsar
Verhuur
 
Aanvraag
Colofon
Welkom bij Internationale-Luxusferien.com

Wij zijn gespecialiseerd in luxe appartementen voor een onvergetelijke, unieke vakantie in twee van Europa’s mooiste steden: Marbella in Spanje en Vrsar in Istrië/Kroatië.

Uw welzijn is onze hoogste prioriteit. Wij zien daarom graag, dat U, Uw familie en Uw vrienden het beste ervaren wat Marbella en Vrsar hebben te bieden en zich daar even ontspannen als thuis voelt.

Verheugt U zich op een vakantie in appartementen met een heel hoge standaard, een mooie inrichting, grote terrassen en een onvergetelijk uitzicht.

Voelt U welkom in onze luxueuze, zuid-west gebouwde penthouses en 3-kamer-vakantieappartementen in “Lomas del Marques”, een prachtige en rustige woonplek, omgeven door zee, bergen en de golfbaan Atalaya. Dichtbij het beroemde dorp Benahavis en maar 8 minuten van Marbella.

Of kies onze luxe appartementen in Kroatië/Istrië in een fantastische streek slechts 100 meter van Vrsar’s mooie Marina in de oude binnenstad, met zijn unieke charme en geniet van de onaangetaste natuur die Kroatië heeft te bieden.

   
  Benahavis appartementen
 

Ook U kunt binnenkort ontspannen op het terras zitten, in een mooie en vredige omgeving, genietend van het mooie uitzicht, nippend aan een Spaanse wijn, voordat U door onze tuin naar de zee wandelt of naar één van de vele uitstekende restaurants in de buurt. Veel beter kunt U Marbella en Spanje niet beleven!

Onze vakantieappartementen liggen in het gerenommeerde, schilderachtige en rustige golfcomplex “Lomas del Marques”, dat slechts 8 minuten van het prachtige strand in “Laguna Village” ligt en maar 15 minuten van het strand, de Marina, de designstudio’s in Puerto Banús en de charmante kuststadjes Marbella en Estepona aan de zuidkust van Spanje.

Marbella en omgeving bieden bezoekers van alle leeftijden enorm veel vakantiebelevenissen. Natuurlijk zijn het prachtige klimaat en de stranden van Marbella bekend, maar er zijn ook veel vakantieactiviteiten voor volwassenen en kinderen; bijzondere bezienswaardigheden en dorpen te ontdekken, alsmede een breed scala van culinaire en culturele heerlijkheden. Dat wacht U allemaal in de omgeving van Marbella en dus ook in de buurt van “Lomas del Marques”.